OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD MFC Sport Inn Zolder (3B) - Gincot Mouscron (2A)  4-9 (1-2)

DATUM 20-01-2006

DOELPUNTEN 4’ Duponcheel (0-1), 12’ Stevens (1-1), 15’ Romont (1-2), 27’ Bernaers (2-2), 32’ Stevens (3-3), 33' (3-4), 34' (3-5), 36’ (4-5), 37' (4-6), 38' (4-7), 39' (4-8), 40' (4-9)

VERSLAG Scheidsrechter Philips floot Sport Inn gewoon in de vernieling. Zolder deed helemaal niet onder. Hoofdscheidsrechter Philips zat duidelijk in de soldenperiode. Hij zwaaide met blauw, geel en rood maar viseerde wel met een vergrootglas alle tekortkomingen van de thuisploeg. Die speelde keurig mee tot 3-3 en nog acht minuten te gaan. Toen begon het tienmeterfestival. Moeskroen miste er drie. De vierde was raak (3-4). Er volgden nog twee tienmeters (4-6 en 4-7) en een strafschop (4-8). In enkele minuten kreeg Moeskroen zo de kwalificatie in de schoot geworpen.